Mirë se vini!

Për të nënshkruar ose vulosur dokumente nëpërmjet platformës sonë, fillimisht duhet të qaseni. Vendosni adresën tuaj elektronike në fushën e caktuar dhe shtypni butonin "Kyçu me email". Në adresën elektronike me të cilën keni hapur llogari në rTrust do të ju dërgojmë vegzën për qasje. Dokumentet tuaja në platformën tonë enkriptohen në mënyrë automatike, gjë që siguron se përmbajtja e dokumenteve tuaja shihet vetëm nga nënshkruesit e tyre. Faleminderit që zgjodhët të jeni pjesë e platformës sonë!

Vëmendje:

Të gjitha dokumentet ruhen automatikisht të enkriptuara në platformë. Përmbajtja e tyre mbetët e panjohur për palët e treta, përfshi edhe rTrust!

Faleminderit për besimin tuaj!

Nuk keni krijuar llogari?

Vëmendje:

Të gjitha dokumentet ruhen automatikisht të enkriptuara në platformë. Përmbajtja e tyre mbetët e panjohur për palët e treta, përfshi edhe rTrust!

Faleminderit për besimin tuaj!